Skip to content

“Jeg fik væsentligt mere ud af kurset, end jeg havde regnet med.”

“Super godt. Formår at formidle et til tider meget teoretisk emne på en levende og sjov måde.”

“Godt med et solo kursus. Havde god tid fra lærens side.”

“Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet.”

“Virkelig brugbart efter vi er skiftet til Office 2007. Instruktøren kender sit område. Man kan få svar på alt. Godt planlagt, så man beholde gejsten hele vejen igennem. Godt med ekstraopgaver.”

“Det bedste og mest operationelle kursus jeg har været på i min karriere i Københavns Kommune. Fint skift mellem kapitlerne. Lidt teori, og derefter opgaver som skulle løses individuelt. Fint at der var ekstra opgaver til dem som var hurtige. På den måde fik alle noget ud af kurset. Instruktørens faglige viden var imponerende. Glæder mig allerede til de næste kurser.”

“Meget pædagogisk.”

“Meget entusiastisk og pædagogisk.”

“Rigtigt overskueligt kursusmateriale.”

“Jeg synes det er rigtig rart, at der er et begrænset kursusdeltagere antal på max. 10 personer. Det gør kurset mere intensivt.”

“Rigtigt rigtig godt kursus. Jeg syntes det var rigtigt godt og at det var sammensat på en måde, så alle havde en chance for at følge med.”

“Nemt forståeligt.”

“Det er første gang jeg har oplevet en instruktør der underviste så man kunne forstå det.”

“Dejligt overskueligt kursusmateriale og opgaver.”

“Levende og underholdende og letforståeligt. Dejligt at kunne gå i dybden med et enkelt emne. Gode muligheder for både øvede og uøvede brugere.”

“Meget energisk underviser. Et meget højt fagligt niveau. Et super kursus.”

“Utroligt “dejligt” kursus – meget kompetent underviser og meget hyggeligt.”

“Lige hvad jeg forventede. Måske endda bedre. Har fået mange relevante tips som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Elsker listen med tips og genvejstaster.”

“God undervisningsform.”

“Rigtig god opbygning og struktur!”

“God veksling mellem teori og praksis.”

“Overskueligt og informativt kursusmateriale.”

“Rigtig god og nærværende. Meget tydelig i forklaringer mv. Meget lydhør overfor spørgsmål uden for kursus oprindelig indhold. Havde altid en god forklaring og nem og forståelig vejledning. Super godt opslagsværk også til når man kommer hjem.”

“Instruktørens engagement kan tydeligt mærkes i undervisningen.”

“Hele konceptet er yderst gennemtænkt og meget professionelt.”

“Rigtig godt kursus. Jeg vidste i forvejen lidt om Excel men det var alt sammen selvlært og nu forstår jeg bedre hvorfor et Excelark ikke altid vil gøre som jeg vil have. Det var rigtig godt, at man brugte det materiale der blev udleveret. Ofte oplever man at man bare får en manual med hjem mens selve det der er gennemgået kun er foregået på projektoren.”

“Underviseren var uhyre inspirerende og i stand til at holde “dampen oppe” helt til sidste opgave. Et rigtig godt kursus. Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet.”

“Vil helt sikkert anbefaler jer til mine kolleger. Følte mig meget velkommen. Det var også super fedt at der ikke var så mange på holdet, så man hurtigt kunne få svar på spørgsmål.”

“Rigtig fint kursus – godt med både teori og praksis.”

“Det er dejlig holdet ikke er stort. Der er tid til alle.”

“Fin tidsdisponering og godt overblik. Brugbart indhold, pædagogisk fremstilling og godt at få handy hjemmeudgave med noter med hjem. Fint med ekstra opgaver til de hurtigere, så man ikke sidder og keder sig.”

“Dejligt nemt at gå til, med passende tempo og sværhedsgrad med mulighed for svar på spørgsmål ud over indhold. Behagelig undervisningsstil. Godt materiale til opslag efter kurset.”

“Rigtigt godt kursus. Fik meget ud af det.”

“Instruktøren var god til at komme ned på det niveau vi var på. Det var klart og tydeligt, samt fyldt med engagement.”

“Synes generelt at instruktøren var utrolig god til lige at finde det rigtige tempo og også at forklare alt på et niveau, hvor alle kunne være med.”

“Super godt kursus der ramte niveau og behovet hos mig. God veksling mellem teori og praktiske opgaver. Instruktøren er meget rolig og gør stoffet let forståeligt og har gode eksempler og øvelser. Kursusmaterialet er meget forståeligt og det følger kurset til punkt og prikke.”

“Det var et ‘Excel’-lent kursus. 🙂 Rigtigt godt, at underviser kunne tilpasse niveauet og tidsplanen til vores generelle niveau. Alle fik mere ud af det end forventet. Fint niveau, på trods af at jeg kender til Excel i forvejen var der mange småting der er gode at kende til i hverdagen. Uformel tone. Godt med skift mellem ‘tavleundervisning’ og opgaveløsning.”

“God formidling. Instruktøren var behagelig og kunne fremkomme med et budskab, som gjorde det det let at forstå.”

“Selvom jeg kendte en del til Excel har jeg fået rigtigt mange fif til hvordan jeg arbejder lettere med Excel. Jeg var stadig frisk – selv efter en hel dag på skolebænken. Rigtigt gode opgaver.”

“Det var rigtig godt kursus. Alt blev forklaret tydeligt, samt opgaverne var gode, så man selv får lov til at sidde med det. Tidsmæssigt passede det fint. Niveauet var ikke stressende på nogen måde. Jeg synes det var rigtig godt. Man bliver lidt bidt af det, og vil gerne lære mere, men så er det jo rart at der er andre kurser man kan tilmelde sig. Kursusindholdet var relevant for mig, jeg kommer til at bruge det en del i fremtiden. Instruktøren har styr på sit fag og undervisningsstilen er helt fin, tydelig og klar. Kursusmaterialet var rigtig godt. Rart at man kan få bogen med hjem, plus at der er løsninger, hvis det er man skulle glemme det senere hen. “

“Jeg synes generelt dette har været et super kursus – jeg arbejder en smule med Excel til hverdag, men har fået en masse super gode finesser med hjem – Instruktøren har været rigtig rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål. Hamrende godt gået:o)”

“Særdeles god pædagogisk indføring i stoffet. Kursusindholdet var relevant i forhold til at få fjernet dårlige vaner og samtidig få en anden tilgang til bl.a. genveje og flere muligheder for at arbejde med Excel. Instruktøren var særdeles kompetent og god til at tage udgangspunkt i kursisternes vidensniveau.”

“Superb på alle planer – entusiastisk og velforberedt underviser.”

“Meget behagelig og rolig undervisningsform, da det veksler mellem teori og praksis. Taber ikke nogen undervejs. Overskueligt materiale og opgaverne er lige til at gå til. Rart med en facitliste.”

“Rigtig gode opgaver, som giver et godt indblik i problemstillingerne.”

“Spændende kursus – Godt og brugbart kursusmateriale – Passende tempo – Er glad for at have været med og glæder mig allerede til det næste kursus.”

“Godt og brugbart til mit daglige arbejde. God struktur og behagelig undervisningsstil. Meget fint materiale, der fungerer godt som opslagsværk efterfølgende.”

“Rigtig god underviser. Rigtig godt materiale og letforståeligt.”

“Godt med veksling mellem praksis og undervisning – godt drive af underviser. Kursusmaterialet er nemt at følge og giver god vejledning i hverdagen også. Man kan let forholde sig til dem og bruge dem, hvis man sidder med en anden opgave.”

“Kursets indhold har været meget relevant for mig. Perfekt struktureret og med gode eksempler. Meget gode illustrative informationer.

“Underviseren var rigtig god til at formidle. God håndbog, som er godt forklaret.”

“Særdeles inspirerende og medlevende. Der er intet der kan gøres bedre, Bliv ved med undervisningsformen, tempoet, humøret etc.”

“Kurset var meget overskueligt og struktureret. Instruktørens undervisningsstil var meget pædagogisk, skabte en god stemning. Længe siden har set sådant et flot materiale. Lækkert. Top professionel faglig viden.”

“Jeg var overrasket over, at få så meget ud af kurset selv om jeg ofte har brugt Excel før. God undervisningsstil med masser af power. Niveauet var godt tilpasset, hverken for hurtigt eller langsomt.”

“Super godt tilrettelagt. Meget professionel set-up. Venlig vejledning undervejs og man føler, at underviseren er i øjenhøjde. Er fuldt ud tilfreds med det jeg har fået ud af kurset. TAK:o)”

“Det har været rent luksus kun, at være mig på holdet. Super god undervisning. Jeg kommer igen:) Det har være målrettet mine interesser og udfordringer med brevflet. Stor viden bag instruktørens undervisning.”

“God til at tilpasse niveau, samt gjorde indholdet let fordøjeligt.”

“Meget tilfreds med undervisningen! God og struktureret gennemgang! Meget inspirerende! Meget grundig!”

“God balance mellem opgaver og teori – Gode pædagogiske forklaringer – Jeg fik et rigtig godt brush up i forhold til det jeg kunne i forvejen, men lærte også en masse nyt. Specielt en masse ting der gør at jeg kan løse mine opgaver hurtigere. “

“Fantastisk at være på et kursus der er så åbenlyst og umiddelbart anvendeligt i fht. arbejdsopgaver af stort set enhver art.”

“Det var fint at kurset var skræddersyet til vores behov og ønsker.”

“Super god og inspirerende undervisning.”

“Et af de bedste IT-kurser jeg har været på. Simpelthen super godt.”

“Super gennemgang med fokus på de gængse problemstillinger ved brug af Excel. Forklarede tingene enkelt og præcist. Føler mig allerede som en “haj” til Excel;)”

“Længe siden at jeg har deltaget på et kursus, hvor jeg fik så meget med hjem, fantastisk underviser.”

“Super god og behagelig undervisningsstil. Underviseren meget kompetent og havde svar på alle spørgsmål. Flot og pædagogisk materiale.”

“God og meget pædagogisk underviser.”

“Pædagogisk og kompetent underviser. Gode opslagsbøger til brug når man kommer hjem og selv skal sidde med stoffet.”

“Utrolig god underviser, som virkelig forstår at forklare tingene så alle kan forstå det. Meget flot materiale, og meget udførligt beskrevet. Godt at have, når man kommer tilbage på arbejdet, og er i tvivl om nogle ting.”

Back To Top