Skip to content

Mere end 20 års erfaring

Vi har over 20 års erfaring med planlægning, udvikling og afholdelse af IT kurser i hele Danmark. Vi ved, hvad der virker, og hvad der er bedst for den enkelte medarbejder. Vi er klar over, at mennesker er forskellige, har forskellige behov og lærer forskelligt. Vores kurser tager altid udgangspunkt i den enkelte virksomheds situation og behov.

I denne video forklarer vi, hvordan vores IT kurser skiller sig ud i den virkelige verden.

Video: Se og hør, hvordan vi griber vores kurser an

Vi rådgiver altid ærligt om, hvilken løsning der er bedst for virksomheden – både kursusmæssigt og økonomisk. For os er det en selvfølge, at alle kursusdeltagere kommer glade og tilfredse tilbage fra et kursus med lutter positive oplevelser og ikke mindst – et kæmpe udbytte som kan omsættes i praksis.

Vi stiller vores erfaring og viden til rådighed for din virksomhed. Vi hjælper og rådgiver i hele processen – både før, under og efter kurset. Vi vil gerne være din virksomheds HR sparringspartner. Den bedste løsning starter altid med en god dialog. Ring eller book et møde til en uforpligtende kursussnak.

Et godt kurset handler om andet end høj faglighed. Vi har en pædagogisk holdning til et godt kursus

  • Vi underviser for din skyld – vi sætter os ind i dit sted, dit niveau og dit behov

  • Er du visuel opfattende eller logisk tænkende? Vi anvender forskellige læringsstile i vores undervisning

  • Viden skal ud gennem hænderne – derfor er “Hands-on” en del af kurset

  • Vi ved, hvornår “bægeret er fyldt” – derfor gennemgår vi kun relevante emner og ikke unødvendigt “fyld”
  • Der er altid tid til spørgsmål – også efter kurset 

  • Der er plads til alle – både eksperter samt dem, der har brug for mere tid til at fordøje informationerne

  • Der er altid er klar rød tråd gennem hele kurset – ingen forvirrende, tilfældige “sidespring” eller “freestyle” undervisning

  • Vi inspirerer, motiverer og gør det sjovt

  • Vi er altid engagerede og velforberedte
  • Vi gør det komplekse let forståeligt

Michael Martinsson
Ejer og underviser hos OfficeUniverset

Michael Martinsson har 23 års erfaring som underviser og er Microsoft Certificeret:

“Jeg fik væsentligt mere ud af kurset, end jeg havde regnet med.”

Linda Ree Holtz

“Super godt. Formår at formidle et til tider meget teoretisk emne på en levende og sjov måde.”

Hanne Fjord

“Godt med et solo kursus. Havde god tid fra lærens side.”

Karl Lentz

“Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet.”

Benedicte Krog-Meyer

“Virkelig brugbart efter vi er skiftet til Office 2007. Instruktøren kender sit område. Man kan få svar på alt. Godt planlagt, så man beholde gejsten hele vejen igennem. Godt med ekstraopgaver.”

Jan Gundersen

“Det bedste og mest operationelle kursus jeg har været på i min karriere i Københavns Kommune. Fint skift mellem kapitlerne. Lidt teori, og derefter opgaver som skulle løses individuelt. Fint at der var ekstra opgaver til dem som var hurtige. På den måde fik alle noget ud af kurset. Instruktørens faglige viden var imponerende. Glæder mig allerede til de næste kurser.”

Maria Højerslev Møller

“Meget pædagogisk.”

Klaus Grimar

“Meget entusiastisk og pædagogisk.”

Pia Berg

“Rigtigt overskueligt kursusmateriale.”

Rikke Skov Thomas

“Jeg synes det er rigtig rart, at der er et begrænset kursusdeltagere antal på max. 10 personer. Det gør kurset mere intensivt.”

Pia Samuttis

“Rigtigt rigtig godt kursus. Jeg syntes det var rigtigt godt og at det var sammensat på en måde, så alle havde en chance for at følge med.”

Marianne Joensen

“Nemt forståeligt.”

Henrik Hjelm Jensen

“Det er første gang jeg har oplevet en instruktør der underviste så man kunne forstå det.”

John Andersen

“Dejligt overskueligt kursusmateriale og opgaver.”

Klaus Grimar

“Levende og underholdende og letforståeligt. Dejligt at kunne gå i dybden med et enkelt emne. Gode muligheder for både øvede og uøvede brugere.”

Susanne Arboe-Rasmussen

“Meget energisk underviser. Et meget højt fagligt niveau. Et super kursus.”

Henrik Thorup

“Utroligt “dejligt” kursus – meget kompetent underviser og meget hyggeligt.”

Dorthe Ravnild

“Lige hvad jeg forventede. Måske endda bedre. Har fået mange relevante tips som jeg kan bruge i mit daglige arbejde. Elsker listen med tips og genvejstaster.”

Peter Mundt

“God undervisningsform.”

Annie Brønnum

“Rigtig god opbygning og struktur!”

Jeanette Bonde Pollmann

“God veksling mellem teori og praksis.”

Mie Kjersgaard Nielsen

“Overskueligt og informativt kursusmateriale.”

Peter Lønstrup Jørgensen

“Rigtig god og nærværende. Meget tydelig i forklaringer mv. Meget lydhør overfor spørgsmål uden for kursus oprindelig indhold. Havde altid en god forklaring og nem og forståelig vejledning. Super godt opslagsværk også til når man kommer hjem.”

Nellie Bradsted

“Instruktørens engagement kan tydeligt mærkes i undervisningen.”

Hamis Jongo

“Hele konceptet er yderst gennemtænkt og meget professionelt.”

Morten Hinz

“Rigtig godt kursus. Jeg vidste i forvejen lidt om Excel men det var alt sammen selvlært og nu forstår jeg bedre hvorfor et Excelark ikke altid vil gøre som jeg vil have. Det var rigtig godt, at man brugte det materiale der blev udleveret. Ofte oplever man at man bare får en manual med hjem mens selve det der er gennemgået kun er foregået på projektoren.”

Joan Kannegaard

“Underviseren var uhyre inspirerende og i stand til at holde “dampen oppe” helt til sidste opgave. Et rigtig godt kursus. Materialet er meget fint at arbejde ud fra og forekommer at være meget, meget anvendeligt, også når man er tilbage på arbejdet.”

Benedicte Krog-Meyer

“Vil helt sikkert anbefaler jer til mine kolleger. Følte mig meget velkommen. Det var også super fedt at der ikke var så mange på holdet, så man hurtigt kunne få svar på spørgsmål.”

Helena Sabina Christensen

“Rigtig fint kursus – godt med både teori og praksis.”

Pia Bjerning Madsen

“Det er dejlig holdet ikke er stort. Der er tid til alle.”

Pia Justesen

“Fin tidsdisponering og godt overblik. Brugbart indhold, pædagogisk fremstilling og godt at få handy hjemmeudgave med noter med hjem. Fint med ekstra opgaver til de hurtigere, så man ikke sidder og keder sig.”

Anne Hansen

“Dejligt nemt at gå til, med passende tempo og sværhedsgrad med mulighed for svar på spørgsmål ud over indhold. Behagelig undervisningsstil. Godt materiale til opslag efter kurset.”

Thomas Martin Hannberg

“Rigtigt godt kursus. Fik meget ud af det.”

Michael Banaga

“Instruktøren var god til at komme ned på det niveau vi var på. Det var klart og tydeligt, samt fyldt med engagement.”

Johan Vedsmand Jensen

“Synes generelt at instruktøren var utrolig god til lige at finde det rigtige tempo og også at forklare alt på et niveau, hvor alle kunne være med.”

Karina Gyldborg

“Super godt kursus der ramte niveau og behovet hos mig. God veksling mellem teori og praktiske opgaver. Instruktøren er meget rolig og gør stoffet let forståeligt og har gode eksempler og øvelser. Kursusmaterialet er meget forståeligt og det følger kurset til punkt og prikke.”

Allan Bothmann

“Det var et ‘Excel’-lent kursus. 🙂 Rigtigt godt, at underviser kunne tilpasse niveauet og tidsplanen til vores generelle niveau. Alle fik mere ud af det end forventet. Fint niveau, på trods af at jeg kender til Excel i forvejen var der mange småting der er gode at kende til i hverdagen. Uformel tone. Godt med skift mellem ‘tavleundervisning’ og opgaveløsning.”

Ida Hartmund

“God formidling. Instruktøren var behagelig og kunne fremkomme med et budskab, som gjorde det det let at forstå.”

Jens Egsgaard

“Selvom jeg kendte en del til Excel har jeg fået rigtigt mange fif til hvordan jeg arbejder lettere med Excel. Jeg var stadig frisk – selv efter en hel dag på skolebænken. Rigtigt gode opgaver.”

Anne-Marie Albrecht

“Det var rigtig godt kursus. Alt blev forklaret tydeligt, samt opgaverne var gode, så man selv får lov til at sidde med det. Tidsmæssigt passede det fint. Niveauet var ikke stressende på nogen måde. Jeg synes det var rigtig godt. Man bliver lidt bidt af det, og vil gerne lære mere, men så er det jo rart at der er andre kurser man kan tilmelde sig. Kursusindholdet var relevant for mig, jeg kommer til at bruge det en del i fremtiden. Instruktøren har styr på sit fag og undervisningsstilen er helt fin, tydelig og klar. Kursusmaterialet var rigtig godt. Rart at man kan få bogen med hjem, plus at der er løsninger, hvis det er man skulle glemme det senere hen. “

Tina Labovic Nielsen

“Jeg synes generelt dette har været et super kursus – jeg arbejder en smule med Excel til hverdag, men har fået en masse super gode finesser med hjem – Instruktøren har været rigtig rigtig god til at forklare og svare på spørgsmål. Hamrende godt gået:o)”

Merethe Jensen

“Særdeles god pædagogisk indføring i stoffet. Kursusindholdet var relevant i forhold til at få fjernet dårlige vaner og samtidig få en anden tilgang til bl.a. genveje og flere muligheder for at arbejde med Excel. Instruktøren var særdeles kompetent og god til at tage udgangspunkt i kursisternes vidensniveau.”

Erik Ottesen

“Superb på alle planer – entusiastisk og velforberedt underviser.”

Thor Rasmussen

“Meget behagelig og rolig undervisningsform, da det veksler mellem teori og praksis. Taber ikke nogen undervejs. Overskueligt materiale og opgaverne er lige til at gå til. Rart med en facitliste.”

Maibritt Hansen

“Rigtig gode opgaver, som giver et godt indblik i problemstillingerne.”

Maibritt Hansen

“Spændende kursus – Godt og brugbart kursusmateriale – Passende tempo – Er glad for at have været med og glæder mig allerede til det næste kursus.”

Tanzeela Gulzar

“Godt og brugbart til mit daglige arbejde. God struktur og behagelig undervisningsstil. Meget fint materiale, der fungerer godt som opslagsværk efterfølgende.”

Sandra Mørck

“Rigtig god underviser. Rigtig godt materiale og letforståeligt.”

Mohamed Khayat

“Godt med veksling mellem praksis og undervisning – godt drive af underviser. Kursusmaterialet er nemt at følge og giver god vejledning i hverdagen også. Man kan let forholde sig til dem og bruge dem, hvis man sidder med en anden opgave.”

Trine Viskum

“Kursets indhold har været meget relevant for mig. Perfekt struktureret og med gode eksempler. Meget gode illustrative informationer.

Olena Martynenko

“Underviseren var rigtig god til at formidle. God håndbog, som er godt forklaret.”

Heidi Højbjerg Olsen

“Særdeles inspirerende og medlevende. Der er intet der kan gøres bedre, Bliv ved med undervisningsformen, tempoet, humøret etc.”

Erik Ottesen

“Kurset var meget overskueligt og struktureret. Instruktørens undervisningsstil var meget pædagogisk, skabte en god stemning. Længe siden har set sådant et flot materiale. Lækkert. Top professionel faglig viden.”

Jana Semenova

“Jeg var overrasket over, at få så meget ud af kurset selv om jeg ofte har brugt Excel før. God undervisningsstil med masser af power. Niveauet var godt tilpasset, hverken for hurtigt eller langsomt.”

Trine Viskum

“Super godt tilrettelagt. Meget professionel set-up. Venlig vejledning undervejs og man føler, at underviseren er i øjenhøjde. Er fuldt ud tilfreds med det jeg har fået ud af kurset. TAK:o)”

Sandra Mørck

“Det har været rent luksus kun, at være mig på holdet. Super god undervisning. Jeg kommer igen:) Det har være målrettet mine interesser og udfordringer med brevflet. Stor viden bag instruktørens undervisning.”

Tina Christensen

“God til at tilpasse niveau, samt gjorde indholdet let fordøjeligt.”

Jesper Mølgaard

“Meget tilfreds med undervisningen! God og struktureret gennemgang! Meget inspirerende! Meget grundig!”

Mark Samson

“God balance mellem opgaver og teori – Gode pædagogiske forklaringer – Jeg fik et rigtig godt brush up i forhold til det jeg kunne i forvejen, men lærte også en masse nyt. Specielt en masse ting der gør at jeg kan løse mine opgaver hurtigere. “

Michael Juul Larsen

“Fantastisk at være på et kursus der er så åbenlyst og umiddelbart anvendeligt i fht. arbejdsopgaver af stort set enhver art.”

Anne Christine

“Det var fint at kurset var skræddersyet til vores behov og ønsker.”

Nils Søhlt

“Super god og inspirerende undervisning.”

Connie Spangenberg

“Et af de bedste IT-kurser jeg har været på. Simpelthen super godt.”

Lars Højer

“Super gennemgang med fokus på de gængse problemstillinger ved brug af Excel. Forklarede tingene enkelt og præcist. Føler mig allerede som en “haj” til Excel;)”

Simon Holm Nielsen

“Længe siden at jeg har deltaget på et kursus, hvor jeg fik så meget med hjem, fantastisk underviser.”

Sussie Nørgaard Larsen

“Super god og behagelig undervisningsstil. Underviseren meget kompetent og havde svar på alle spørgsmål. Flot og pædagogisk materiale.”

Birgitta-Maria Nørskov Ibsen

“God og meget pædagogisk underviser.”

Peter Nabben

“Pædagogisk og kompetent underviser. Gode opslagsbøger til brug når man kommer hjem og selv skal sidde med stoffet.”

Henrik Thorup

“Utrolig god underviser, som virkelig forstår at forklare tingene så alle kan forstå det. Meget flot materiale, og meget udførligt beskrevet. Godt at have, når man kommer tilbage på arbejdet, og er i tvivl om nogle ting.”

Anja Kemner
Back To Top