Skip to content

Niveauer

Officeuniverset tilbyder Microsoft Office kurser på fire niveauer. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af disse niveauer.

Begynder
Der kræves ingen forudsætninger inden for det pågældende program på dette niveau. Der forventes, at deltageren har erfaring med brug af tastatur og mus.

Let øvet
Der forventes, at deltageren har lidt kendskab til de grundlæggende værktøjer i programmet, f.eks. taste, slette, kopiere, flytte, fortryde og lignende, samt kender til simpel filhåndtering (“Ny”, “Åbn”, “Luk”, “Gem” og “Gem som”).

Øvet
Der forventes, at deltageren enten har deltaget på det grundlæggende kursus eller har tilegnet sig et godt kendskab og erfaring til programmet på egen hånd.

Erfaren
Der forventes, at deltageren har deltaget på det videregående/øvet kursus eller har tilegnet sig et godt kendskab og erfaring til programmet på egen hånd. Deltageren har typisk arbejdet med forskellige problemstillinger i programmet.

Kursustyper

Standard kurser
Et standard kursus indeholder en række at af de mest populære emner i programmet. Disse emner er til dig, der ønsker at komme godt rundt i programmerne.

Specialist kurser
Et specialist kursus sætter fokus på specifikke områder og emner i programmerne. Hvert kursus har et tema, og der er en rød tråd mellem emnerne. Du kommer mere i dybden med nogle udvalgte emner.

Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 26 85 56, for at finde det kursus og niveau, som passer til dig.

Back To Top